Η Εταιρεία μας

 

Η Παιδούπολη BEBE σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.paidoupoli.gr

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 164 Τ.Κ. 542 48 Θεσσαλονίκη.
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 326 915 - 6907542035
E-mail: info@paidoupoli.gr

Τo κατάστημα Παιδούπολη bebe που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη Κων.Καραμανλή 164 μεγαλώνει τα παιδιά από την στιγμή που γεννιούνται μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους, προσφέροντάς τους αμέτρητες στιγμές χαράς.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των μικρών μας φίλων γι’αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα μας να τηρούν αυστηρά τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Στο φιλόξενο περιβάλλον μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένας γονιός για να δημιουργήσει έναν ιδανικό χώρο για το μωρό του.
Κάνοντας μια σύντομη περιήγηση στο χώρο μας, στο ισόγειο θα βρείτε βρεφικά και προεφηβικά έπιπλα των πιο γνωστών εταιρειών όπως PALI, LICNO και NEW BABY. Στον ίδιο όροφο διαθέτουμε όλη την γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης θήλαστρα, μπιμπερό, αποστειρωτές και ενδοεπικοινωνίες με τη σφραγίδα των πιο έμπειρων και εγκεκριμένων στο χώρο όπως LORELLI, CANGAROO,CHICCO, MEDELA, NUK, MAM και DR BROWN'S. Στον επάνω όροφο η μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, παρκοκρέβατα, πάρκα περπατούρες, ρηλάξ της LORELLI, CANGAROO,KIKKABOO,SMART BABY,CHICCO,BEBE STARS θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.
Η εμπειρία μας δεν σταματά μόνο στο χώρο του bebe αλλά είμαστε και οι ειδικοί στο χώρο του ποδηλάτου. Γι’αυτό στον κάτω όροφο του καταστήματός μας θα βρείτε μεγάλη έκθεση ποδηλάτων σε όλα τα μεγέθη καθώς και για όλες τις ηλικίες BMX,MOUNTAIN BIKE,TREKKING,ΣΠΑΣΤΑ,ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ. Όλα μας τα ποδήλατα συνοδεύονται από τη γνωστή εγγύηση της Παιδούπολης , που παρέχει δωρεάν εργασία , δωρεάν service για ένα χρόνο σε όλα τα ποδήλατα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα σας ενημερώνει και σας συμβουλεύει να επιλέξετε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.
Η μεταφορά των προϊόντων και η συναρμολόγηση τους γίνεται δωρεάν στο χώρο σας από εξειδικευμένους τεχνίτες.